Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Έτοιμες για τον πρώτο αγώνα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής


  ΔΤ 10-10-2016 

Την ερχόμενη Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 ξεκινά το πρωτάθλημα της Β Εθνικής και οι «Πιερίδες Μούσες» ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους προκειμένου να είναι έτοιμες στον πρώτο αγώνα ο οποίος είναι στα Τρίκαλα με την ομάδα «Τρίκαλα 2011».

Μετά από καθημερινές προπονήσεις και τα τελευταία φιλικά παιχνίδια, με νεανική ομάδα της Ακαδημίας του Σβορώνου και την γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Θεσσαλονίκης, η προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα τις επόμενες ημέρες θα καταλήξει στην σύνθεση της ομάδας που θα είναι στην αποστολή για τα Τρίκαλα.
Η «Πιερίδες Μούσες» έχουν στην σύνθεσή τους έμπειρες παίχτριες οι οποίες αποτελούν τον κορμό της ομάδας, αλλά και νέα κορίτσια που έδειξαν αξιόλογες δυνατότητες στη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και στα φιλικά παιχνίδια.
Ιδιαίτερα στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Θεσσαλονίκης, η ομάδα δεν έδωσε σημασία στο  σκορ, αλλά στην εναλλαγή θέσεων στον αγωνιστικό χώρο και την δοκιμασία των νέων παιχτριών. Η απόδοση και τα συμπεράσματα θα αξιολογηθούν από την προπονητική ομάδα για το χτίσιμο της βασικής 18άδας.
Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί την εταιρία, Ελαιοτριβείο ΙIMPERIA και Hotel IMPERIA President,  για την χορηγία της επίσημης στολής προς την ομάδα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου