Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ


Η προετοιμασία  για την περίοδο 201 – 2020 ήδη ξεκίνησε. 
Εγγραφές γίνονται καθημερινά
Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τις προϋποθέσεις εγγραφής στην Ακαδημία, ελάτε να μας γνωρίστε
Τα τηλέφωνα των αρμοδίων  για την εγγραφές κοριτσιών από 7 ετών και άνω 
 στην Ακαδημία είναι:
6936170169 και 6983731899 


ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Οι «Πιερίδες Μούσες» ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο γυναικών στην Πιερία πριν από 25 χρόνια (1993) και ήταν από τις πρώτες ομάδες πανελλαδικά ενώ είναι από τις ελάχιστες που συμμετέχουν χωρίς διακοπή μέχρι σήμερα στα Εθνικά Πρωταθλήματα της ΕΠΟ (Α’ Β’ και Γ’ Κατηγορία) κατακτώντας τίτλους και πρωταθλήματα. 

Οι «Πιερίδες Μούσες» δίδαξαν και διδάσκουν το ποδόσφαιρο γυναικών στην Πιερία. Είναι το μοναδικό σωματείο γυναικείου ποδοσφαίρου στην Πιερία που μετρά 25 χρόνια εμπειρίας και έχει αναδείξει εκατοντάδες αθλήτριες με συμμετοχές και αθλητικές περγαμηνές πανελλαδικών επιτυχιών. Είναι το μόνο γυναικείο αθλητικό σωματείο με αρωγό ενεργό Σύλλογο Βετεράνων Αθλητριών – Ποδοσφαιριστριών στην Πιερία. 

Οι «Πιερίδες Μούσες» έχουν Κώδικα Αρχών και Αξιών της Αθλητικής Ιδέας αγωνίζονται για την ανάπτυξη του αθλήματος του ποδοσφαίρου γυναικών και χαρακτηρίζεται από το τρίπτυχο των τριών Άλφα «Άθληση – Άμιλλα – Αγώνας» 

Άθληση για το σώμα και το πνεύμα και διαδικασία μάθησης, ώστε να ξεδιπλωθούν οι ιδιαίτερες ικανότητες, το ταλέντο της κάθε αθλήτριας

Άμιλλα μέσα από την συνεχή διαδικασία συνεργασίας, συνεργειών μεταξύ των αθλητριών για την εμπέδωση του ομαδικού πνεύματος στο κατεξοχήν ομαδικό άθλημα που είναι το ποδόσφαιρο. 

Αγώνας για το καλύτερο αποτέλεσμα που έρχεται από το σύστημα μάθησης, την συνεργασία. 

Σε μια τέτοια ομάδα όλοι αποτελούν σημαντικό κρίκο και κανένας δεν είναι ανενεργός. Όταν όλοι μαζί συμμετέχουν, μετέχουν και στη διαδικασία της ικανοποίησης από το θετικό αποτέλεσμα της επιτυχίας μέσα από την συλλογική προσπάθεια. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου